Teken je in het leven van Leonardo da Vinci

Ulft - Het thema voor de Big Draw dit jaar is 'Drawn into the Life of Leonardo Da Vinci' en het belang van creativiteit voor gezondheid en welzijn. In Ulft laat Kunstenaars Collectief BREEKijzer en CIVON Innovatiecentrum het aansluiten op de expositie over het genie Leonardo da Vinci.

Het kunstenaarscollectief verzorgt diverse tekenlessen op 29, 30 en 31 oktober in de commiesruimte bij CIVON Innovatiecentrum. Alle bezoekers kunnen gratis meedoen. Zij kunnen meerdere tekeningen maken tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Bij Marij Geurtzen kun je tekeningen maken van de inwendige mens. In drie verschillende groepen kun je zowel met Monnie Paashuis als Femmie den Ouden of Emeke Buitelaar uitvindingen bedenken en tekenen. Bij Monnie tekenen we de uitvinding of maken er een strip van. Emeke vertelt als start over de uitvinding die haar vader heeft gedaan en Femmie kijkt met de deelnemers naar alledaagse interessante voorwerpen en vraagt zich af nadat die getekend zijn wat we al tekenend kunnen toevoegen zodat het een andere functie krijgt.

Bij Marika Meershoek ga je cirkels, driehoeken, vierkanten en vormen tekenen die geen naam hebben, die zo maar ontstaan vanuit het niets.

Wil jij je bekwamen of oefenen in het technisch tekenen. Dat kan bij Han Lammers.

www.civon-innovatiecentrum.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden