Blokfluitopleiding bij Sint Hubertus Ulft

Ulft - Op maandag 28 oktober start schuttersgilde Sint Hubertus met een tweejarige blokfluitopleiding voor kinderen die plusminus 8 jaar oud zijn.

Het bespelen van een blokfluit is een mooie opstap naar het bespelen van een ander instrument. Tijdens de blokfluitlessen leer je noten spelen en ritmes lezen. Omdat je deze basisbeginselen al hebt geleerd, leer je sneller een ander instrument te bespelen. De blokfluitlessen worden in kleine groepjes gegeven onder leiding van een ervaren muzikant van de drumfanfare.

Naast de oefenmomenten organiseert het gilde regelmatig leuke activiteiten voor de jeugd, bijvoorbeeld tijdens de jeugddag, de kermis en de Gildedagen.

Als je de twee jaar met succes hebt afgesloten met een diploma, kun je doorstromen naar een opleiding op de muziekschool om daar het A-diploma te halen. Het instrument dat je gaat bespelen wordt door Sint Hubertus aangeschaft en is gedurende jouw lidmaatschap bij jou in bruikleen.

Maandag 21 oktober om 19.00 uur is er een repetitie in het clubgebouw. Er zal dan iemand van onze jeugdcommissie aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden over de jeugdopleidingen. Info: jeugdcommissie.hubertus@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden