Foto: Studiocanal GmbH / Walter Wehner

Kinderpret op DRU Industriepark in de herfstvakantie

Ulft - In de herfstvakantie wordt de SSP-Hal op het DRU Industriepark van zondag 20 tot en met donderdag 24 oktober omgetoverd tot een ongeveer 2.500 vierkante meter groot spetterend kinderspeelparadijs. Tijdens Kinderpret kunnen kinderen tussen 10.30 en 16.30 uur genieten van het spelen op springkussens, stormbanen en een heuse rollerskatebaan.

Kaarten zijn uitsluitend op de dag zelf aan de deur verkrijgbaar. Voor kinderen onder de 80 centimeter is de entree gratis, voor kinderen boven de 80 centimeter bedraagt de entree vier euro. Voor kinderen tot en met 8 jaar is toegang alleen mogelijk onder begeleiding van een volwassene. Voor hen bedraagt de entree twee euro.
Er zijn diverse horecaarrangementen inclusief entree mogelijk, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje. Dit kan tot uiterlijk een dag van te voren gereserveerd worden via info@dru-industriepark.nl.

De jeugdfilm 'De kleine heks' wordt op woensdag 23 oktober vertoond om 15.00 uur in de Rabobankzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. Kaarten kosten drie euro. De Kleine Heks woont samen met haar raaf Abraxas diep in het bos. Ze is pas 127 - wat nog heel jong is voor een heks - en mag nog niet naar het grote heksenfeest op de Bloksberg. Maar de Kleine Heks wil heel graag dansen met de andere heksen en rondjes vliegen op haar bezemsteel, dus ze besluit er stiekem heen te gaan.

Op 25, 26, 27 oktober viert het DRU Industriepark haar 10-jarig bestaan met een speciaal DRU festivalweekend met tal van bijzondere activiteiten voor jong en oud. Georganiseerd door alle partners op het park samen. Kinderen zijn van harte welkom om te komen kijken naar de optredens van dansgarde Iseldonk en zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan verschillende demo's en workshops, waaronder een circusworkshop door Circus Zanzara. Kijk voor het volledige programma tijdens het DRU festivalweekend op de website www.dru-industriepark.nl

Meer berichten