Thomas Rau spreker Architectuur Prijs Achterhoek

Ulft - De tweejaarlijks uitreiking van de Architectuur Prijs Achterhoek is op vrijdag 1 november in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. De organisatie is in handen van de Gruitpoort en de avond begint om 20.00 uur. Kaarten kosten tien euro.

Tijdens de avond worden niet alleen de prijzen uitgereikt. Ook de verschillende scholenprojecten waaraan diverse scholen in de regio deelnemen, worden gepresenteerd.

Hoofdgast van de avond architect Thomas Rau, internationaal vermaard om zijn bijdrage aan de ontwikkelingen in het circulair ontwerpen en bouwen, zal de keynote van de avond verzorgen met als titel: 'Van Vastgoed naar Losgoed'. Presentatie van de avond is in handen van Wendelien Wouters. Frans Miggelbrink zal de avond ludiek afsluiten.

Met de prijs draagt de Achterhoek haar architectonische kwaliteit van de regio uit. Daarnaast is de Architectuur Prijs Achterhoek een platform voor het contact tussen architecten, bouwers, woningcorporaties, toeleveringsbedrijven en de provinciale en regionale bestuurders.

De vakjury heeft haar juryrapport reeds klaar. Binnenkort opent de Gelderlander haar website voor de publieksjury.

Informatie: Eefje Ernst info@gruitpoort.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden