Regenachtig Wandel Festival Doetinchem

Doetinchem - Op zondag 29 september heeft de tweede editie van het Wandel Festival Doetinchem plaatsgevonden. In samenwerking met ARGO Atletiek, de Achterhoekse Wandel4daagse en het Claudicationet is dit wandelevenement tot stand gekomen.

De afgelopen jaren is er een grote groei ontstaan in het aantal wandelgroepen binnen de gemeente Doetinchem. Van wandelen in de wijk en de Doetinchemse Wandel Challenge tot één van de wandelgroepen van ARGO Atletiek. Een prachtige aanleiding om deze groepen centraal te brengen op het Wandel Festival Doetinchem en het wandelen extra onder de aandacht te brengen. Ondanks het slechte weer waren er in totaal 65 deelnemers.

De wandelaars hadden de keuze uit 4 afstanden: de 3 km, 6 km, 12 km en een korte route op de atletiekbaan. Voordat men van start kon gaan was er eerst een gezamenlijke warming-up, zodat een ieder de spieren goed warm had. De routes liepen richting het bosrijke gebied van de Kruisberg.

De betrokken partijen zijn voornemens om in 2020 een 3e editie van het Wandel Festival te organiseren. Houd dus de website en informatiekanalen van Sportservice Doetinchem goed in de gaten. Doetinchem wandelt! Kijk voor meer informatie op https://doetinchemsport.nl/wandelen-in-de-gemeente/.

Meer berichten