Het eerste (uitverkochte) concert van de reeks is op 29 september in Silvolde.
Het eerste (uitverkochte) concert van de reeks is op 29 september in Silvolde. (Foto: )

Laura doet 12 optredens in 12 maanden op 12 locaties

Oude IJsselstreek - De kaartverkoop van de concertreeks 'PUUR' van Laura van Kaam en Bart Bresser is nu al een succes. Er zijn inmiddels al meerdere concerten uitverkocht.

De twee creatievelingen hebben de handen ineengeslagen en toeren van september 2019 tot en met september 2020 rond. Een streektoer met 12 intieme concertjes op 12 bijzondere locaties in Oude IJsselstreek.

De locaties worden gedecoreerd door bloemenkunstenaar Bart Bresser. En Laura van Kaam vertolkt haar nieuwste show 'PUUR' in de meest pure setting die je maar kan bedenken. Intiem, uniek en interactief. Laura neemt je mee op reis in één uur durende muzikale show met behulp van haar gitaar én reiskoffers.

Lokaal talent

Op elke locatie krijgt een lokaal, muzikaal talent de kans om mee te doen. Laura is dankbaar voor alle kansen die zij kreeg toen zij begon met optreden en graag geeft zij deze kansen door. "Na heel wat verschillende optredens ben ik erachter gekomen wat ik eigenlijk het liefst doe. Zo puur mogelijk optreden", zegt Laura. "Voor mij houdt dit in, dat ik mij volledig wil openstellen. Muziek is voor mij iets wat vanuit mijn hele lijf komt. De kracht, de liefde, het verdriet, ik voel alle emoties van een liedje tot in mijn kruin. Ik cover op mijn eigen manier liedjes van onder anderen Joe Cocker en Dolly Parton en uiteraard speel ik ook mijn eigen nummers."

Kaarten zijn verkrijgbaar via:

www.lauravankaam.nl/ticketverkoop

Meer berichten