De organiserende ouders.
De organiserende ouders.

Ouderraden Essentiusscholen organiseren oudercarrousel

Etten - 'Parents4Parents' is een initiatief van de gezamenlijke ouderraden binnen Essentius. Met als doel om met regelmaat thematische workshops of bijeenkomsten (voor ouders, door ouders) te organiseren op het raakvlak van onderwijs en opvoeden. Vanuit de gedachte dat je samen meer bereikt dan alleen, wordt dit schooljaar gestart met een 'carrousel' van vier avonden. Te beginnen op maandag 7 oktober, locatie 'de Klimpaal' in Etten, aanvang 20.00 uur. Op deze avond is Siska van der Steege bereid gevonden om te inspireren over 'talentgericht opvoeden'.
Alle avonden zijn gratis toegankelijk voor alle ouders/verzorgers met kinderen op één van de negen Essentius-scholen. Ook de eigen medewerkers zijn welkom. De organisatie zorgt voor een kopje koffie en/ of thee en biedt tussentijds en na afloop een drankje aan.
Belangstellenden kunnen zich via www.parents4parents.nl aanmelden. Ook is daar meer achtergrondinformatie te vinden over de diverse onderwerpen.

De andere avonden zijn op 16 januari in Netterden, thema 'Beelddenken 'Ik leer anders'' door Minke Grob-Geurtsen, op 24 maart in Ulft over 'sociale veiligheid' door Afke Veltman en 17 juni in Dinxperlo 'breinleren' door Maartje de Bruin.

Meer berichten