Foto:

Centrumfeest Ulft

Ulft - Al ruim een kwart eeuw staat de tweede zondag van september in het teken van het Centrumfeest in Ulft. Ook dit jaar openen de ondernemers in Ulft op zondag 8 september van 12.00 tot 17.00 uur de deuren voor alle bezoekers aan dit jaarlijkse festijn. Daarnaast zijn er tal van kramen in de straten van ondernemers, verenigingen en hobbyisten.

Op het Kennedyplein zijn er na het succes van vorig jaar ook weer diverse sportactiviteiten. Er ligt onder meer een groot beachveld waar een potje beachsoccer op gespeeld kan worden. Diverse verenigingen, zoals de Ulftse Boys en Ulfariet, zijn aanwezig om demonstraties te geven van hun sport. Daarnaast staan er diverse sportkussens zoals een stormbaan en pannaveld op het plein.

DJ Djimm zorgt voor de sportieve muzikale ondersteuning op het plein tijdens de activiteiten en demonstraties. Andere springkussens voor de kinderen zijn ook aanwezig en staan verdeeld door het centrum opgesteld. Ook staat er een draaimolen opgesteld voor de kleintjes. Bij bestaande horeca gelegenheden zijn er terrasjes en is er onder meer live muziek van NosTres Latin Band, Bootsman treedt op bij Muziekcafé Kashmir en DJ Djimm verzorgt de opzwepende muziek op het sportplein. In de Kerkstraat is er een hobbyistenplein met leuke kraampjes en een breed aanbod.

Mochten er nog mensen zijn die een stand willen kunnen ze mailen naar: info@ulftcompleet.n.

Meer berichten