Terborg huiskamer

Terborg - Voor het tweede seizoen opent de huiskamer van Terborg haar deuren.

De plek om even rustig bij te babbelen met een kop koffie. De plek om even te overleggen met de wijkagent. De plek om te vergaderen voor wie een locatie zoekt. Voor wie een leuk plannetje heeft om leuke dingen te organiseren en nog geen plek heeft.

Op dinsdagmiddag 13.00 uur is er een wandelmiddag en fietsmiddag. Na afloop is er koffie. Voor deze sportieve middag wordt nog een gastvrouw gezocht.

Woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is er een koffiemiddag en spreekuur van de wijkagent, spreekuur van de Boa en spreekuur van Wonion. Op deze middag kan iedereen binnen lopen die met een probleem zit en daarvoor wil spreken met een vertegenwoordiger van politie of Wonion. Koffie staat klaar.

Donderdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur: Jeu de Boulesmiddag. Terborg is een Jeu de Boules baan rijker (naast de St. Jorisschool) en daarom is het tijd voor een club die daar gebruik van gaat maken. Verzamelen om 13.30 uur in de huiskamer voor de koffie. Voor deze activiteit wordt nog een coördinator gezocht.

Vrijdagochtend 10.30 tot 12.00 uur: inloopochtend voor iedereen die iets wil organiseren, een vraag heeft, dit programma nog te kaal vindt en iets anders wil of gewoon alleen een kop koffie en een praatje.

In de pen zitten nog de WAO-club Terborg en een klaverjasclub.

Aanmelden of informatie: huiskamervanterborg@gmail.com of bel op maandag tussen 17.00 en 18.30 uur op 06-15472884.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden