Valerie Visschedijk, Melisa Verheijen en Eline Doldersum
Valerie Visschedijk, Melisa Verheijen en Eline Doldersum (Foto: Valerie Visschedijk)

Ondernemers opgelet: na deze masterclass weet jij hoe jezelf neerzet op social media

Ulft - Achterhoekers zijn veel te bescheiden, vinden de meiden van Spot on you. Zij hebben daarom een missie: jonge ondernemers in het licht zetten. Valerie Visschedijk, Eline Doldersum en Melisa Verheijen organiseren daarom een masterclass met verschillende workshops over personal branding, creatief schrijven en fotografie.

"In de Achterhoek zit zoveel talent. Denk aan die ene ondernemer die met liefde jouw broodje bereidt, een dame die een musicalschool opricht of je beste vriendin die mooie blogs schrijft. De ondernemers in het oosten van het land hebben één ding gemeen: ze zijn te bescheiden. En dat terwijl ze vaak zo'n mooi verhaal hebben. Dát verhaal op een creatieve manier aan de man brengen, daar gaan we mensen mee helpen."

The Social Good Girl

Tijdens deze masterclass krijg je een workshop over creatief schrijven. Je gaat brainstormen als een pro, bedenkt briljante ideeën en krijgt tips en tricks over hoe je je verhaal op papier zet. Fotograaf Valerie Visschedijk leert je tijdens haar workshop anders naar je omgeving kijken. Ze legt het belang uit van licht en kleuren, zodat je waanzinnige foto's kunt schieten zonder verstand te hebben van een camera. Instagram-expert The Social Good Girl - Amber, vertelt alle in’s en out’s over het maken van instastories. En vergeet Het Yoga Huis Doetinchem niet, zij zorgen voor de nodige ontspanning.

Dit ga je leren

Dit drietal kan niet wachten om aan de slag te gaan. "Deze masterclass is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om creatief bezig te zijn en zichzelf wil ontplooien. Wat we vaak zien is dat mensen het moeilijk vinden om ideeën te bedenken en in herhaling vallen. Het idee is dat je na deze inspirerende dag zelf creatieve ideeën kunt bedenken voor je onderneming, blog, social media of website. Wat je leert? Teksten schrijven die perfect aansluiten bij jouw doelgroep, mooie foto's schieten door anders naar je omgeving te kijken en het geheim achter het maken van een briljante Instagram story."

Spot on You

Spot on You start zaterdag 28 september om 9.30 uur in het Ouhrlokaal op het DRU Industriepark in Ulft en zal rond 16.30 uur eindigen met een borrel. De kaarten voor deze dag kosten 149 euro per stuk en koop je via de site van de DRU Cultuurfabriek. Dat is inclusief de hele dag onbeperkt koffie en thee, er wordt een gezonde lunch geserveerd en je krijgt een goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Meer berichten