Foto: Henk van Raaij

Fietsdriedaagse Ons Pakhuus

Silvolde - De Ons Pakhuus Fietsdriedaagse komt weer aan. Dit driedaagse evenement, wordt gehouden op vrijdag 30, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september.

Een toertocht voor eenieder die graag fietst in de natuur. De routes leiden langs bekende en onbekende mooie stekjes in de omgeving. De lengte van de routes is ongeveer 40 kilometer.

Hoofdsponsors zijn Dago Autogroep en Van Balveren Fiets en Fitness. Subsponsors zijn Van Aalten Groente en Fruit welke zorgt voor de gezonde versnapering tijdens de tocht en Fit- en gezondheidscentrum Ketelaar Sport heeft een leuke verrassing.

Inschrijven en starten bij Ons Pakhuus aan de Molenberg 2 te Silvolde, op vrijdag 30 augustus, tussen 15.00 en 16.00 uur. Voor een enkeling welke later wil starten, dat is een optie, maar wel vooraf even melden via info@onspakhuussilvolde.nl. Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september, tussen 13.00 en 14.00 uur. Kosten inschrijving zijn twee euro per persoon per dag. Per persoon voor drie dagen vijf euro. Voor kinderen welke bij de ouders op de fiets in een zitje vertoeven is deelname gratis. De winnaars van de dagprijzen en de hoofdprijs zullen zondag na de fietstocht bekend worden gemaakt.

www.onspakhuussilvolde.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden