Tuinfoto.
Tuinfoto. (Foto: Yvonne Duitshof)

Laatste open tuindag 't Meihuus.

BREEDENBROEK - Open tuin 't Meihuus houdt haar laatste open tuindag op 18 augustus van 11.00 tot 17.00 uur.

De sproeiers, buizen en waterslangen zijn de laatste maand het dagelijkse beeld in de Meihuus tuin, super blij zijn zij met hun waterbron. Het gortdroge weer maakt het tuinieren er niet eenvoudiger op, maar Wim en Yvonne willen de planten en bomen in leven houden en willen de afgesproken groepen en de open tuin bezoekers van hun tuin toch zoveel mogelijk hun kleurrijke borders aanbieden.

Door de intensieve arbeid met watergeven, van voor naar achter, van links naar rechts, is een bezoek meer dan de moeite waard op deze veelzijdige harmonieuze plek.

Door de tuin heen ziet u de juiste hoeveelheid kunst en Karin Zuijdwijk heeft er een beelden expositie, een waar genoegen om dit te zien. Lucy en Edwin van Imkerij ‘t Beggelder zijn aanwezig, zij vertellen graag over hun passie.

Deze keer komt ook de Buxus dokter, u kan hem alles vragen over uw buxus problemen, tevens vertelt hij over een nieuw soort bemesting: Eden Frass. Geproduceerd door insecten, een echte bodem verbeteraar, die de planten activeert.

Op het 1,5 ha groot grondstuk wordt u geïnspireerd, een ieder vindt wel iets dat hem of haar aanspreekt. De entreeprijs bedraagt € 3,00 p/p. Vanaf 10 personen kunt u met afspraak de tuin ook op andere tijden bezoeken.

Landschapstuin ’t Meihuus Terborgseweg 19, in Breedenbroek

www.meihuus.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden