.Joke Koot exposeert in Galerie Gelia


SILVOLDE - Zondag 4 augustus exposeert Joke Koot in Galerie Gelia munstermanstraat 1 te Silvolde. 

Joke maakt unieke beelden van steen en brons. Ze heeft het gieten van haar beelden wel zelf geleerd, maar het mallen maken vooral vond ze een heel lastig karwei.  Ze laat haar "was" kunstwerken door een bronsgieter in de buurt (SALA) gieten. 

Zij werkt graag met de combinatie van steen en brons. Ze gebruikt ook dingen uit de natuur.Nu maakt zij al bijna 10 jaar bronzen beelden, dat is kostbaar maar brons is 'for ever'. Beeldhouwen is vaak een tijdrovende klus maar wel een grote uitdaging. Brons en steen combineren vaak heel mooi. Joke heeft ook Fimo (polymeer klei) ontdekt waar zij sieraden van maakt en verkoopt.

Joke heeft meer dan 25 jaar lang ervaring met dit materiaal. Via een speciale manier van rekken en trekken ontstaan gegolfde vormen die vaak de basis vormen van veel van haar sieraden. De openingstijden zijn vanaf 11,00 tot 17,00 uur en toegang en koffie is gratis.

De expositie is de hele maand augustus te bezichtigen en voor een bezoek buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken. Onder de naam Atelier JOKO Art verkoopt Joke in haar eigen winkel sinds 2012 haar sieraden en beelden op Etsy.

www.etsy.com/shop.atelierjoko.

Voor meer informatie 0315-340385 en www.galerie-gelia.nl

Meer berichten