Keramiek
Keramiek (Foto: Rieky Hendriks)

Expositie in Galerie 21 Breedenbroek

Breedenbroek - Van 2 tot en met 25 augustus is er een nieuwe expositie te zien in Galerie 21 aan de Terborgseweg 21 in Breedenbroek.

Annie Griep en cursisten tonen hun schilderijen. De schilderijen zijn gemaakt naar aanleiding van een reis die Annie gemaakt heeft naar Paaseiland en Chili. De cursisten schilderen onder meer landschappen, pinguïns en de stad Santiago de Chili.

Van Rieky Hendriks is keramiek te zien. Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben volgde ze de vwo opleiding kunstgeschiedenis en tekenen en werd ze lid van een beeldhouwgroep in Zevenaar. Na jaren cursussen te hebben gevolgd werkt ze nu thuis in haar eigen atelier.

Janrein van Oostrum exposeert met objecten van papier. Sinds de jaren tachtig maakt hij gemarmerd papier. De patronen maakt hij met behulp van stokjes en kammen of door het spatten van grotere en kleinere druppels inkt op een vloeistof die zich vervolgens uitspreiden. Dat wordt overgebracht op papier of op stof. Na spoelen en drogen is het klaar voor gebruik.

Galerie 21 is open zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur.

www.galerie-21.nl

Meer berichten