The Shuffle Percussion Group keert terug op de Achterhoek Spektakeltoer. Foto: Henk Oltvoort
The Shuffle Percussion Group keert terug op de Achterhoek Spektakeltoer. Foto: Henk Oltvoort

Zestig voorstellingen in tien uur

In de komende weken leest u een voorproefje van de acts tijdens de Achterhoek Spektakeltoer. Wat een spektakel op zondag 28 juli op het DRU Industriepark in Ulft!

ULFT - Er is acrobatiek, slapstick, theater, poëzie en muziek. Alleen al in muziek is er een grote varieteit. Van verstild genieten in het decor van een oude fabriekshal tot dansen en swingen op de wei. Na het openingsconcert door het Seniorenorkest de Achterhoek is er rock, klassiek, folk, singer-songwriter en latin. De artiesten zijn afkomstig uit de Achterhoek en de rest van de wereld. Jorrick Simmes en Enrico Reus kennen elkaar van het Isala College en geven een vleugelconcert. The Goat Roper Rodeo Band uit Engeland brengt authentieke country blues ten gehore. Ierse punk rock uit Hongarije? Dat kan uitstekend. Paddy and the Rats bewijzen het. De Groningse band Los Hermanos brengt een smakelijke mix van flamenco, latin, pop en bossa nova. Hits van Joe Cocker komen voorbij tijdens het optreden van Cry Me A River Band - Joe Cocker Tribute, met zanger Erik Hagelstein. Spektakel komt er zeker van de slagwerkers van The Shuffle Percussion Group uit Groenlo, die op veler verzoek na vorig jaar terug zijn en nu ook een workshop geven.

De Achterhoek Spektakeltoer is zondag 28 juli van 12 tot 22 uur bij de DRU. Entree: € 7,50. Kinderen tot 13 jaar gratis.

Meer berichten