'Handjes in de lucht' op de Polse Kermis
'Handjes in de lucht' op de Polse Kermis (Foto: Jurgen Weijl)

Vier dagen feest op de Polse Kermis in Ulft

ULFT - Van 13 tot en met 16 juli is het Polse Kermis in Ulft. Het terrein van schuttersgilde St. Joris aan de Hofstraat staat vier dagen lang in het teken van liveoptredens, schietwedstrijden, feest en het weerzien van vrienden en oude bekenden. Met de Perfect Showband, DJ.I.M, Henk Pouwels en De Paloma’s is er ook op muzikaal gebied voor ieder wat wils.

De Polse Kermis begint op zaterdagmorgen met een uitzending van Optimaal FM, live vanuit de feesttent. Tijdens de uitzending wordt gestreden om de Polse Kermis T-shirt Trofee voor het beste kermisshirt. Om 16.30 uur vindt de officiële opening van de Ulftse Kermis plaats, bij de schuttersmast midden in het dorp.

Zondagmiddag trekt het muziekkorps door de straten van Ulft met om 15.00 uur een vendelhulde voor de bewoners van zorgcentrum de Debbeshoek. Na de rondgang is er muziek van DJ-entertainer Henk Pouwels.

Maandagmorgen wordt bij het vogelschieten geschoten om het koningschap. Daarna is er de gezellige Polse Maandagmiddag, bekend en geliefd bij jong en oud. Dinsdag staan het vogelknuppelen en diverse schietwedstrijden op het programma en is er om 12.30 uur aandacht voor de allerjongsten.

Verder is het uiteraard elke avond ‘volle bak’ feest met muziek van topformatie Perfect Showband en DJ.I.M. Op dinsdagavond, vanaf 20.30 uur, is er een speciaal optreden van De Paloma’s. De feesttent gaat op zaterdag- en zondagavond om 19.30 uur open, op maandag- en dinsdagavond om 20.00 uur.

Kijk voor het volledige programma op www.polsekermis.nl of volg @polsekermis op Facebook en Instagram.

Meer berichten