UB Oldies biedt museumeigenaar Fred Baars (wit shirt) 175 euro aan voor de kankerbestrijding
UB Oldies biedt museumeigenaar Fred Baars (wit shirt) 175 euro aan voor de kankerbestrijding (Foto: PR Ulftse boys)

Ulftse Boys Oldies: ruim 175 euro voor Spieren voor Spieren en Bergh in het Zadel

Braamt/Ulft - De UB Oldies, het veteranenteam van vv Ulftse Boys, heeft een bedrag van minstens 175 euro geschonken aan de twee stichtingen Spieren voor Spieren en Bergh in het Zadel.

Deze twee stichtingen zetten zich in voor kankerbestrijding. Bij een bezoek aan het voetbalmuseum Home of Football, enjoy the glorious sport werd het bedrag aangeboden aan de eigenaar van dit museum Fred Baars uit Braamt. De giften die dit museum ontvangt komen ten goede aan de twee genoemde stichtingen. De UB Oldies houdt jaarlijks een seizoensactiviteit waarbij het geldbedrag bijeen gebracht is. Tijdens het bezoek aan Home of Football doneerde elke UB Oldie ook individueel. Hiermee werd het bedrag aanzienlijk verhoogd.

Museum Home of Football

Het museum van Fred Baars is ontstaan doordat deze voetballiefhebber uit Braamt menig stadion in de wereld heeft bezocht om zijn voetbalhelden van met name Ajax en het Nederlands elftal aan te moedigen. Tijdens deze reizen heeft hij veel voetbalmemorabilia kunnen verzamelen. Deze zijn tentoongesteld in het door Louis & Truus van Gaal geopende voetbalmuseum Home of Football. Maar ook diverse andere clubs en nationale helden zijn in het knusse museum te bewonderen. De persoonlijke verhalen die Fred Baars erbij verteld maakt een bezoek aan zijn museum een belevenis. Het is meer dan de moeite waard en door de vrije giften worden de twee genoemde stichtingen financieel gesteund voor het goede doel.

Voor meer informatie: www.homeoffootball.info

Meer berichten