Start nieuwe leesgroep Engelse literatuur

Terborg - Wilt u mooie Engelse boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan op vrijdag 5 juli om 13.00 uur naar de Bibliotheek Terborg voor een informatiebijeenkomst over de start van een nieuwe leesgroep Engelse literatuur. De voertaal tijdens de leesgroepen is Engels, het is dus wel van belang dat u de Engelse taal goed beheerst.

Senia leesgroepen
Het opstellen van een nieuwe Engelse leesgroep is een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met de Bibliotheek. Senia richt jaarlijks overal in Nederland honderden nieuwe leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar. Leidraad voor de groepen is een gevarieerde lijst van moderne literatuur die opgesteld is door deskundigen. Senia levert hierbij uiterst handige leeswijzers met discussievragen die het gesprek, zeker in het begin, structuur geven.

De informatiebijeenkomst is op vrijdag 5 juli van 13.00 tot ca. 14.30 uur in de Bibliotheek Terborg, Herman van Velzenstraat 1 en is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met de belangstellenden die in de nieuwe groep willen stappen.
Meer informatie over de werkwijze van Senia is te vinden op www.senia.nl. Aanmelden is gewenste en is mogelijk via www.achterhoeksepoort.nl of via jose.richter@senia.nl

Meer berichten