Foto:

Vaartochten met fluisterboot

Ulft - Op een warme zomeravond, als de zon al langzaam naar de horizon toe zakt, vertrekt de Iesselganger voor een sfeervolle vaart over de Oude IJssel. Het biedt u een prachtig uitzicht op de oevers en de bebouwing van Ulft. En daar waar bij een normale rondvaart u alleen de verhalen van onze gids te horen krijgt worden deze nu gecombineerd met sfeervolle liederen in onze streektaal, die verzorgd worden door streekzanger Ben Lukassen. Onderweg geniet u van deze idyllische sfeer en een hapje en drankje dat door onze gastvrouwen geserveerd wordt.

De midzomertochten vinden plaats op zaterdag 29 juni, afvaart 20.00 uur, vanaf de steiger DRU Cultuurfabriek. Reserveren is verplicht (online of bij de VVV) en volwassen betalen 15 euro en kinderen tot 12 jaar 12 euro.

De vaartocht voor Kasteel Wisch vertrekt op 29 juni om 9.30 uur vanaf DRU Ulft. Na een korte vaartocht naar Terborg gevolgd door een wandeling, wordt men rondgeleid door de kasteeltuinen. Deze tuinen zijn op deze tocht exclusief toegankelijk voor u als passagier. Onder deskundige gids vertelt u alles over de interessante historie en andere wetenswaardigheden van dit prachtige kasteel.

Reserveren is verplicht en volwassen betalen 15 euro en kinderen tot 12 jaar 12 euro. Inclusief koffie/thee en een oerbroodje.

Op 30 juni om 11.15 uur vertrekt de boot vanaf de DRU over de Oude IJssel door schutsluis De Pol bij Gaanderen naar IJsboerderij 't Kempke. Hier kunt u genieten van de leuke speeltuin en het gezellige terras. De kosten zijn acht euro en voor kinderen vijf euro.

www.iesselganger.nl

Meer berichten