Huntenkring Business club veilt voor Huntenpop

Ulft - Het is een bijzonder jaar voor festival Huntenpop. Voor de dertigste keer zal het festival plaatsvinden, waarbij Huntenpop al bijna 25 jaar op financiële steun kan rekenen van de hoofdsponsor, Huntenkring Business club. Zo'n 150 bedrijven uit de regio en daarbuiten zijn lid van deze club die, naast het houden van drukbezochte netwerkbijeenkomsten, als doel heeft een belangrijke financiële bijdrage te leveren en zo het festival mogelijk te blijven maken. Alle sponsoren van het festival zijn dan ook lid van deze Business club.

Een festival op dit niveau organiseren, brengt steeds hogere kosten met zich mee. Uit een brainstormsessie met diverse leden ontstond het idee om een fundraise te organiseren en zo een nog sterker fundament te kunnen creëren. Dit jaar is er gekozen om een Huntenkring Veiling te organiseren. De leden hebben geweldige veilingitems beschikbaar gesteld en op de website www.huntenkring-veiling.nl kan door iedereen hierop geboden worden.

Enkele zeer diverse items die de leden op de website aanbieden: een klusjesman voor 1 dag, kaarten voor Vrienden van Amstel live, een Weber barbecue of bijvoorbeeld een luxe massagestoel, een bezoek aan de Bavaria brouwerij voor 10 personen of je (bedrijfs)naam op de munten bij Huntenpop. Soms zit er een minimum startbedrag aan een bod maar je kunt ook al voor een paar tientjes ergens eerste rang zitten, iets wat normaal niet mogelijk is voor die prijs. De opbrengst gaat in zijn geheel naar Huntenpop.

Iedereen kan deelnemen aan de veiling; zowel particulieren als bedrijven. Op 20 juni eindigt de inschrijving en krijgen de bieders die op dat moment het hoogste bedrag hebben geboden persoonlijk bericht. Kijk snel op de website voor alle info over de veiling: www.huntenkring-veiling.nl.

Meer berichten