Kamelenkaravaan
Kamelenkaravaan (Foto: persdienst Circus RENZ Berlin)

Circus RENZ Berlin komt naar Ulft

ULFT – Vanaf volgende week is het befaamde Circus RENZ Berlin voor een reeks van 8 voorstellingen te gast in Ulft. Het Circus staat van 30 mei tot en met 9 juni (eerste Pinksterdag) op het veld aan de Waalstraat – pal achter de velden van V.V. Gendringen. Mis het niet want na Ulft verlaat RENZ de regio, en gaat het grootste tentencomplex van het land naar Elburg.

Het circus werd in het jaar 1842 opgericht door voorvader Ernst Jakob Renz. RENZ brengt een show boordevol Mensen, Dieren en Sensaties. Ondanks het ‘’verbod op wilde dieren’’ vervullen onze prachtige dieren nog altijd een belangrijke rol in onze shows.

RENZ brengt traditiegetrouw veel paarden mee. U bent, ook overdag, welkom om een kijkje bij de dieren te nemen. Alleen al onze staltent is 40 meter lang en biedt huisvesting aan een kleine 20 paarden. Daarnaast presenteren wij honden en kamelen. Van die laatste zijn onlangs weer een aantal baby’s geboren.

De show duurt zo’n twee uur, entreeprijzen tussen 15 (kind) en 18 euro (volw.) of op vrijdag (onze Actiedag) tussen 10 (kind) en 15 euro (volw).

DO 30 mei & 06 juni om 19:00 uur

VR* 31 mei & 07 juni om 17:00 uur

ZA 01- & 08 juni om 15:00 uur

ZO 02- & 09 juni om 14:00 uur

*VRIJ = Actiedag – kinderen 10 euro, volwassenen 15 euro – vrije zitplaatskeuze

Meer berichten