Workshop bloemen aquarelleren in de bieb Terborg

Terborg - Hanny Roumen verzorgt op donderdag 23 mei een workshop aquarelleren in Bibliotheek Terborg.

Een aquarel is een met waterverf gemaakt schilderij. Tijdens deze workshop, voor beginners en gevorderden, gaat men zelf aan de slag. Na een korte uitleg over de mogelijkheden van het onderwerp - fleurige bloemen laat Hanny wat variaties zien van de mogelijkheden van het materiaal.

Per fase geeft zij een demonstratie aan de hand van de bloemen die er zijn, zodat u niet in “het diepe gegooid wordt”. Zij doet dit algemeen zodat ieder deze uitleg om kan zetten in haar/zijn eigen stijl. Stap voor stap. Van beginschets, waar je dan op moet letten. Naar het uitwerken van de basis en achtergrond. Tot het uitwerken van schaduw en details. Het is heerlijk om het toeval ook een rol te geven! U kunt realistisch maar ook vanuit fantasie schilderen.

U mag zelf een of meer bloemen meebrengen die u graag wilt schilderen. Neemt u niets mee; geen probleem, Hanny zorgt in elk geval ook voor fleurige bloemen. De workshop wordt gehouden in de Bibliotheek Terborg op donderdag 23 mei van 14.00 tot 17.00 uur. Kosten leden de Bibliotheek € 14,50 niet leden € 16,50. Inschrijven is verplicht en mogelijk op www.achterhoeksepoort.nl of in de Bibliotheek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden