Biebtip

Biebtip: Kampeer & Caravan Kampioen

OUDE IJSSELSTREEK - Deze krant en bibliotheek De Achterhoekse Poort werken samen in de online rubriek Biebtips. Elke twee weken geeft een medewerker van de bibliotheek een tip voor een boek of dvd.

Deel 6 door Erna Wevers

 Kampeer & Caravan Kampioen (tijdschrift)

De KCK is het grootste kampeertijdschrift van Europa. Meer dan 100 pagina's dik met boeiende verhalen, reportages, en natuurlijk prachtige foto's. Elke maand verheug ik me weer op het blad om een voorproefje te nemen op de vakantie. Het is genieten om alvast een vakantiebestemming uit te zoeken, want dit is bijna net zo leuk als de vakantie zelf. En met het blad KCK lukt dat uitermate goed!

Verhalen van kampeerders

Er staan leuke tips in en ideeën voor onderweg, en natuurlijk de mooiste campings wanneer u vakantie viert met caravan, tent, vouwwagen of kampeerauto. Niet alleen Europa, ook ons eigen land komt ruimschoots aan bod. Ook geniet ik erg van de vakantieverhalen over en van kampeerders. Elke maand wordt verwezen naar een leuke kampeersite met verhalen. In een overzichtelijke kalender staan de evenementen en beurzen. Verder staan er veel tips in over bijvoorbeeld de aanschaf van een caravan of tent. En voor de klusser allerlei praktische tips om aan de caravan of kampeerauto te sleutelen.

kck

Meer berichten