Het bestuur van de Varsseveldse Avondvierdaagse heeft weer mooie routes uitgezet. Vlnr. Jan ten Brinke, Rianne Jansen, Freddy Overbeek en Hannie Olbach (Foto: Ina Overbeek).
Het bestuur van de Varsseveldse Avondvierdaagse heeft weer mooie routes uitgezet. Vlnr. Jan ten Brinke, Rianne Jansen, Freddy Overbeek en Hannie Olbach (Foto: Ina Overbeek). (Foto: Ina Overbeek)

Avondvierdaagse Varsseveld

VARSSEVELD - Vier avonden lang wandelen, liedjes zingen en plezier maken samen met klasgenootjes, vrienden, collega's, leden van je sportclub of met wie dan ook. Dit kan binnenkort weer tijdens het meest gezellige wandelevenement: de Avond4daagse. De 54ste editie van de Varsseveldse Avond4daagse vindt plaats van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juni.

Op dinsdagavond 14 mei is de voorinschrijving van dit oer-Hollandse wandelevenement. Tussen 19.00 en 20.00 uur kun je je bij de Van Pallandthal als deelnemer in laten schrijven. "Wandel ook mee!", zegt Freddy Overbeek, lid van de organisatiecommissie. "Het is niet alleen gezellig, maar ook nog eens gezond. Er zijn drie verschillende afstanden die je kunt lopen vanaf de Van Pallandthal: de 5, 10 of 15 kilometer. Ook dit jaar hebben we weer ons best gedaan om nieuwe routes uit te zetten. We wandelen onder meer in de richting van Heelweg, Sinderen, Westendorp en Varsseveld."

De intocht van de wandelaars op vrijdag is anders dan voorgaande jaren, namelijk bij De Bettekamp aan De Egge (en dus niet bij het voetbalveld). Van daaruit wandelt iedereen via de gebruikelijke route terug naar de sporthal. Daar worden dan de medailles uitgereikt. Freddy Overbeek: "We verzoeken alle ouders/opa's/oma's/familie van de wandelaars om langs de route te gaan staan om de drukte niet op één plek te concentreren."

Je mag ook gerust één, twee of drie avonden meelopen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden