Foto gala schooljaar 2018
Foto gala schooljaar 2018 (Foto: PR Bluemers)

Groot examengala leerlingen Almende College Bluemers

Silvolde - Op donderdag 18 april zullen de examenleerlingen van de Bluemers na een jaar hard ploeteren op de laatste schooldag mogen genieten van een fantastisch eindexamengala. Vanaf 19.30 uur zullen de leerlingen in originele en prachtige voertuigen komen voorrijden bij het Centrum in Silvolde.

Na een jaar hard werken is dan op donderdag 19 april voor de examenleerlingen van de Bluemers dan eindelijk de laatste schooldag. De gehele dag staat in het teken van Costa del Bluemers! De leerlingen hebben in de ochtend een super leuk programma zelf in elkaar gezet om te vieren dat hun schooljaar ten einde is. Dit programma zal bestaan uit diverse spellen op en rondom de school en ook de leerlingen uit de andere leerjaren zullen zeker merken dat de eindexamenleerlingen klaar zijn met de lessen.

In de avond gaan de leerlingen zich klaarmaken voor het grote feest. Uiteraard in prachtige kledij, maar net zo fraai zijn de vervoersmiddelen waarmee de leerlingen naar het galafeest worden gebracht. In een lange stoet zullen de leerlingen rond 19:30 arriveren bij het Centrum te Silvolde. Ieder jaar een aantrekkelijk schouwspel voor omstanders. De route zal vanaf de markt naar het Centrum gaan waarna de leerlingen de rode loper over zullen lopen naar het grote feest.

Na het feest begint de periode van leren en blokken voor de examens die zullen starten na de meivakantie.

Meer berichten