Op de foto Roy Wijkamp en Jan Knikkink namens de Olde Kermis en Suzan Heveling en Gerjan Kamphuis namens de Ulftse Nachtegalen. (foto: Guus Tinnevelt)
Op de foto Roy Wijkamp en Jan Knikkink namens de Olde Kermis en Suzan Heveling en Gerjan Kamphuis namens de Ulftse Nachtegalen. (foto: Guus Tinnevelt) (Foto: Guus Tinnevelt)

Steuntje in de rug voor Ulftse Nachtegalen

Ulft - Elk jaar, op de kermiszaterdag van Ulft, organiseert stichting de olde kermis een gezellig feest voor oudere jongeren en senioren in de tuin van de familie Knikkink. Dit feest werd al negen keer gehouden. Het komende jaar 2019 voor de tiende keer. Een jubileumjaar dus.

Sedert 2015 worden groepen in de regio gesteund. Dit jaar 2019 biedt Stichting de Olde Kermis een cheque aan de Ulftse Nachtegalen om ze een steuntje in de rug te geven. Al vele jaren betekend het koor de Ulftse Nachtegalen veel voor de hele regio en zijn landelijk bekend voor hun top zang kwaliteiten. Niet zomaar het beste koor van Gelderland.

De olde kermis organisatie vond dat Elma uit Gendringen ook een toekomst verdiend. De MS-patiënt werd ook een bedrag gedoneerd.

Meer berichten