De Koningsdag-festiviteiten in Varsseveld worden geopend bij het oude gemeentehuis in het dorp. (Foto: PR)
De Koningsdag-festiviteiten in Varsseveld worden geopend bij het oude gemeentehuis in het dorp. (Foto: PR) (Foto: Photographer:Robbin de Jong - www.rodejo.eu)

Druk programma tijdens Koningsdag in Varsseveld

VARSSEVELD - Op zaterdag 27 april zal er in Varsseveld van alles te beleven zijn, de Algemene Oranje Vereniging zorgt ook dit jaar weer voor een gevarieerd Koningsdag-programma.

Ook dit jaar wordt om 10:30 uur in het Borchuus gestart met de kindervoorstelling 'Flessenpost'. Na de voorstelling gaan de kinderen (met hun ouders) samen met Jubal en onze Vendeliers in optocht naar het bordes van het oude gemeentehuis. Daar zal vanaf 11.15 uur de opening plaatsvinden. Een officieel openingswoord en een vaandelhulde met muzikale begeleiding door muziekvereniging Jubal vormen het openingssignaal van deze dag. Vanaf 11.30 uur tot 16.00 uur zullen er leuke activiteiten te doen zijn rondom de Grote Kerk. Een Koningsdag zonder kindervrijmarkt is natuurlijk geen Koningsdag! Alle kinderen die deel willen nemen aan de vrijmarkt kunnen een plekje zoeken om hun handelsgeest te tonen. De kinderen kunnen zich verder uitleven op verschillende luchtkussens, een basejump en een klimtoren. De jongere kinderen kunnen genieten van rondjes in de draaimolen, terwijl de oudere kinderen zich wagen aan een wilde rit op de rodeostier. Meer info is op aov-varsseveld.nl/koningsdag te vinden.

Meer berichten