Werk van Houtkunstenaar Theo Wicherink
Werk van Houtkunstenaar Theo Wicherink (Foto: Anna Kemp)

NatuurlijkBUITEN opent seizoen met kunst-expo

Sinderen - Op vrijdag 19 april opent Natuur & Theetuin NatuurlijkBUITEN voor het derde achtereen volgende jaar de buiten-kunst-expo.

In de natuurtuin staan dit jaar bijzondere, artistiek vormgegeven kunstwerken van eiken-, linden-, taxus- en essenhout van Theo Wicherink uit Azewijn.

Komende maanden bieden de houten buitenkunstwerken in de tuin van NatuurlijkBUITEN aan de Toldijk 11 een dubbele verrassing. Naast de artistieke waarde is het ook juist de fraaie locatie met doorkijkjes, besloten plekken en de uitbundig kleurrijke wilde bloemen in de tuin die je verrassen.

De expositie is te bekijken tijdens openingstijden van de Natuur & Theetuin vrijdag tot en met zondag van 10.30 tot 17:00 uur.

De houtkunstenaar Theo Wicherink is regelmatig aanwezig om over zijn passie voor houtkunst te vertellen. De NatuurlijkBUITEN-KUNST-Expo duurt tot en met zondag 22 september. Toegang tot de kunst-expo is gratis, na afloop kan op het terras bij de vijver worden nagenoten met diverse soorten biologische thee of koffie en de inmiddels bekende ‘Taart van Aart’.

www.natuurlijkbuiten.nl

Meer berichten