De avonturen van Superjuffie in de DRU Cultuurfabriek

Ulft - Juf Josje is een heel gewone juf, tot ze een mysterieus beeldje ontdekt. Dan verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht en kan met dieren praten. Als die dieren in gevaar zijn, komt ze in actie. Dat is nog al onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep zes. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van juf Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor om ervoor te zorgen dat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om het mysterie op te lossen. 

Superjuffie is een familiefilm van de makers van Mees Kees en Dummie de Mummie en is gebaseerd op de boekenserie van Janneke Schotveld. De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Informatie
De kinderfilm Superjuffie wordt vertoond op woensdag 6 maart om 15:00 in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor €3,00 verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315-714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl
 

Meer berichten