Rechts eigenaar Roel Brussen van PitStop Brussen en links Vincent van Aken, bedrijfsleider Autowascentrum Winterswijk.
Rechts eigenaar Roel Brussen van PitStop Brussen en links Vincent van Aken, bedrijfsleider Autowascentrum Winterswijk. (Foto: PitStop Brussen)

Jubileumactie bij jarige carwash en tankstation

Varsseveld - Op Valentijnsdag 2009 opende PitStop Brussen voor het eerst de deuren van een splinternieuwe autowasstraat aan de Euroweg. Nu tien jaar later is het bedrijf behoorlijk gegroeid, met een merkonafhankelijke autogarage en een nieuw BP tankstation. Het tienjarig jubileum wordt vanaf donderdag 14 februari een week lang gevierd met twee feestelijke acties voor de klanten.

Klanten van PitStop Brussen profiteren van twee jubileumacties. Zowel in de volautomatische kettingwasstraat in Varsseveld als in het volledig gemoderniseerde autowascentrum te Winterswijk profiteert men door de auto te laten wassen met het duurste wasprogramma voor slechts een tientje.

100e tankbeurt gratis

In Varsseveld maakt elke bezoeker van het BP tankstation bovendien kans op gratis brandstoffen, want elke 100e tankbeurt is in de jubileumweek gratis.

De complete pitstop

Bij PitStop Brussen in Varsseveld kan de automobilist terecht voor een complete pitstop. Van het tanken van hoogwaardige brandstoffen tot een shop die de bezoeker voorziet van alles wat ie onderweg nodig heeft. Van volautomatisch wassen via moderne kettingwasstraat, selfservice wasboxen en zelfs een aparte wasstraat voor bedrijfsbussen, campers en caravans tot een complete professionele poetsservice voor zowel het interieur als exterieur van de auto.

In de garage kan men met elk merk auto terecht voor APK, klein of groot onderhoud, reparaties en een snelservice voor banden, accu's en uitlaten.

Carwash Winterswijk

Sinds 2017 heeft PitStop Brussen ook een fullservice autowascentrum en tankstation aan de Tinbergenstraat in Winterswijk. Ook hier kan men terecht voor de PitStop service en profiteren bezoekers van de jubileumactie.

Kijk voor meer informatie op de website of op facebook.com/pitstopbrussen.

www.pitstopbrussen.nl

Meer berichten