IPK Etten op het dorpsplein te Etten
IPK Etten op het dorpsplein te Etten (Foto: Nicole Bolder-Aalders)

Muzikaal schouwspel door IPK Etten

Etten - Op zaterdag 11 mei presenteert IPK Etten een bijzonder evenement in zalencentrum Köster te Etten. Aanvang van dit gebeuren is 19.30 uur.

IPK Etten brengt dit evenement onder de titel ´La vita è così´, wat in het Nederlands niets anders betekent dan ‘zo is het leven!’ De muzikale leiding is in handen van Bart Rysavy met Silvia Verheij als pianist/organist.

In deze productie is naast zang een bijzondere, actieve rol weggelegd voor muziek, toneel en dans. Zelfs het publiek wordt meegezogen (interactief) in de ongetwijfeld spannende sfeer die tijdens deze happening zal ontstaan.

In genoemd muzikaal avontuur wordt het leven van een drietal generaties Ettenaren bezongen, waarin niet alleen geluk en liefde, maar ook verdriet het thema is. De zang in deze productie is voor meer dan 50% in het Nederlands, waarbij de meeste teksten door het koor zijn geschreven.

Naast een voice-over wordt de inleiding van de diverse onderdelen telkens verzorgd door een tweetal kwartetten, die op haar beurt wordt begeleid door een gitarist en contrabassist.

Zo'n interactief muzikaal evenement van koor, muziek, dans en toneel is in onze regio nog nooit vertoond.

Meer berichten