Foto:
Biebtip

Biebtip: De bed & breakfast in Rose Harbor

OUDE IJSSELSTREEK - Deze krant en bibliotheek Achterhoekse Poort werken samen in de online rubriek Biebtips. Elke twee weken geeft een medewerker van de bibliotheek een tip voor een boek of dvd.

Deel 138 door Babs Vroegindewey:

De bed & breakfast in Rose Harbor - Debbie Macomber

Jo Marie Rose heeft na het verlies van haar man een nieuwe start gemaakt in een Amerikaans stadje, Cedar Cove, waar zij een idyllisch gelegen bed & breakfast overneemt aan de haven.
Zij heeft het gevoel dat haar overleden man haar de weg wijst en in een soort droom zegt hij tegen haar, dat deze bed en breakfast de mensen gelukkig zal maken.

Dit is een serie boeken, waarin per boek twee stellen in de hoofdrol staan, zij komen logeren in de bed & breakfast en hebben ieder verschillende problemen. Jo Marie zorgt ervoor dat haar gasten zich thuis voelen en laat ze genieten van lekkere zelfgebakken koekjes, ze heeft een luisterend oor, een schoon opgemaakt bed en een uitgebreid ontbijt.

Aan het eind van ieder deel komen er soms onverwachte oplossingen en voor Jo Marie is het duidelijk dat de Bed & Breakfast inderdaad een plek is die geluk brengt.

Het is een feelgood serie, die gemakkelijk leest, je wilt graag het volgende boek lezen om te weten te komen hoe het afloopt voor Jo Marie.
Verwacht je geen hoogstaande literatuur dan is dit een heerlijke serie om even lekker in weg te duiken.

De bed & breakfast in Rose Harbor
Rose Harbor in bloei
Liefdesbrieven in Rose Harbor
Een nieuw begin in Rose Harbor
Rose Harbor voor altijd

Meer berichten