Voor een overheerlijke Metworst oliebol, kom zaterdag 8 december naar de Welkoop in Silvolde
Voor een overheerlijke Metworst oliebol, kom zaterdag 8 december naar de Welkoop in Silvolde (Foto: CV de Metworst)

Oliebollenactie en kaartverkoop bij C.V. de Metworst

Silvolde - Zaterdag 8 december verdeelt carnavalsvereniging De Metworst zich weer over heel Silvolde voor de jaarlijkse oliebollenactie. Jubileumprins Casper Boegman gaat samen met zijn adjudant Wilberth Koenders en zijn in rood-wit geklede gevolg deur aan deur om verse, warm gebakken oliebollen aan de man te brengen, die onder toeziend oog van Jos de Bakker zijn gemaakt.

Bij de familie Veenhuizen van de Welkoop aan de Ulftseweg in Silvolde is men ook welkom. Naast de bollen zijn hier ook de jubileumdrankjes LIKOR55 en de TRIO55 verkrijgbaar.

Voorafgaand aan de oliebollenverkoop is er de online-oliebollenveiling op vrijdagavond 7 december, live vanaf ‘t Molentje in Silvolde.Veilingmeester Nick Gries zit van 20.11 tot 00.11 uur klaar voor uw biedingen. Hij brengt maar liefst een zak met 56 oliebollen onder de hamer en de hoogste bieder gaat er met die bollen én de vipbehandeling voor twee personen tijdens de pronkzittingen in februari vandoor!

Leden en sponsoren van de vereniging kunnen van 19.00 tot 20.30 uur hun toegangskaarten voor het jubileumgala op 19 januari en de pronkzittingen op 22 en 23 februari komen ophalen. Hierna gaan om 20.30 uur de kaarten voor de jubileumpronkzittingen en de grandioze feestavond met Q5 op 2 maart in de vrije verkoop.

Kaarten voor zowel de pronkzittingen als de feestavond zijn vanaf maandag 10 december ook bij de Welkoop en 't Molentje te verkrijgen.

www.cvdemetworst.nl

Meer berichten