Prins Silvius de 60ste en Adjudant Mike regeren de komende maanden over Zillewold
Prins Silvius de 60ste en Adjudant Mike regeren de komende maanden over Zillewold (Foto: Erwin Visser)

Nieuw Prinsenpaar bij De Foekepot

Silvolde - Residentie De Buurman was omgetoverd tot een Italiaanse basiliek. Het decor voor een romantische en temperamentvolle Silvijaanse bruiloft.

Natuurlijk werd er eerst stil gestaan bij de abdicatie van Silvius de 59ste Bjorn Tangelder en zijn Adjudant Johan Tuenter. Silvius bedankte iedereen voor het prachtige jaar en voegde er aan toe dat omstreeks 11 februari een baby-Silvius op de planning staat. Beide heren traden daarna toe tot de Silvijaoren, het college voor oud regenten bij De Foekepot.

De Prinsenpresentatie was een romantische komedie waarbij de bruiloft niet helemaal volgens planning verliep. Het Prinsenpaar dat uiteindelijk te voorschijn sprong was in het verleden al vele malen voorspeld en nu uiteindelijk toch een verrassing. Prins Silvius de 60ste Remy Laurensse en Adjudant Mike Boesveld.

Dit duo treedt al regelmatig op onder de vrolijke naam de Droeftoeters. Een nieuw nummer staat inmiddels op hun repetitor: Helemaol los! Dat is dan ook direct het motto voor de komende campagne. Met hun kwaliteiten en reputatie is het voor de Foekepotters wel duidelijk, het komende carnaval wordt heel gezellig, maar tegelijkertijd ook heel zwaar. Op tijd naar huis gaan kán gewoon niet, want iedere dag gaan we helemaol los!

Meer berichten