Foto: PR
Sinterklaas

Donders Stevige sinterklaasintocht in Silvolde

Sivolde - Op zondag 18 november (de dag na de grote intocht in Zaanstad) is het weer zover. Dan zal Sinterklaas rond de klok van 14.00 uur welkom worden geheten op het marktplein in Silvolde. Net als vorig jaar zal Sinterklaas, na de welkomstceremonie op de Markt, samen met alle kinderen naar het Willem Tell gebouw zal gaan, alwaar het inmiddels alom bekende 'Donders Stevige Sinterklaasfeest' wordt gehouden.
Ondanks de regen kijkt de organisatie vol trots terug naar vorig jaar. Dat jaar was de burgemeester in Silvolde aanwezig om Sinterklaas officieel in de gemeente Oude IJsselstreek welkom te heten. De burgemeester heeft echter al laten weten dit jaar een andere kern te bezoeken, maar dat zal het feest niet minder maken. Rob Donderwinkel en Camiel Steverink van het duo Donders Stevig zullen als vanouds weer aanwezig zijn om Sinterklaas te trakteren op een super welkomstfeest in Silvolde.
Een stoere band speciaal voor de gelegenheid samengesteld, een groots pietenorkest 'Sinterbrass', het duo Donders Stevig (ofwel Rob Donderwinkel en Camiel Steverink), een heleboel Pieten en natuurlijk Sinterklaas. Alles is dus weer aanwezig om er ook dit jaar weer een Donders Stevig Sinterklaasfeest van te maken.
Uiteraard is er na afloop ook nog de mogelijkheid voor een praatje met de pieten of een selfie met Sinterklaas, maar dat spreekt voor zich.

Meer berichten