70 jaar lid van de FNV.
70 jaar lid van de FNV. (Foto: PR)

Jubilarissen bij FNV

Heelweg - Ook een feestvarken in de schijnwerpers zetten? Verras het feestvarken nog eens extra door een foto naar ons te sturen voor de rubriek 'Gefeliciteerd'. Tweemaal per maand verloten we een heerlijke taart van banketbakkerij Jolink in Doetinchem.

Een aantal jubilarissen van het FNV is in het zonnetje gezet in de Radstake in Heelweg. Het ging om mensen die 25, 40, 50, 60 jaar lid zijn en zelfs een dame en een heer die 70 jaar lid bij de bond zijn.

Er werd stil gestaan bij hun werkzame leven en arbeidsomstandigheden en daarop werden de versierselen persoonlijk opgespeld.
Ook hier zijn de jubilarissen met een bloemetje en met eventuele partner op de foto gezet. Een tweetal buutredeners verhoogde de sfeer.

Gefeliciteerd

Rijbewijs binnengesleept? (Halve) Abraham of Sarah? Zwemdiploma gehaald? Jubilaris bij vereniging of bedrijf? Vier generaties? Koning(in) geworden van schutterij of buurt? Reden voor een feestje!
Verras het feestvarken nog eens extra door een foto naar ons te sturen voor onze nieuwe pagina 'Gefeliciteerd' in het Vizier. Tweemaal per maand verloten we een heerlijke taart van banketbakkerij Jolink in Doetinchem. Zend een foto in via redactie.oijv@persgroep.nl, of via Schrijf Mee op onze website.
 

Meer berichten