Sieraad
Sieraad (Foto: Ann Blommaart)

Expositie in Galerie 21

Expositie in Galerie 21 Breedenbroek 17 november t/m 9 december 2018
Exposanten zijn:

Marcel Geven Schilderijen en foto’s

Momenten van emoties, gedachten en ervaringen gevolgd door creatieve processen en concepten waarbij de totstandkoming onderdeel uitmaakt van het geheel en elke uitingsvorm is toegestaan. Abstracte vormen, krachtige kleuren en licht spelen hierbij een belangrijke rol. Voortdurend op zoek naar een diepere laag waarbij het bestaande beeld een transformatie ondergaat op weg naar een nieuwe realiteit. Van 2012 tot heden verdiept Marcel zich in de kunst middels literatuur en diverse bezoeken aan binnen en buitenlandse musea en galeries in o.a. Italië, Zwitserland, Spanje, Griekenland, Schotland, Frankrijk en Duitsland. Tijdens deze reis wordt de basis gelegd voor uiteenlopende kunstuitingen in woord, beeld en geluid.

Alexandra Orb Keramiste

Alexandra woont in Borken-Burlo ( Duitsland) en is een freelance keramiekontwerpster. Ze werkt ook als docent op diverse scholen. Van klei ontwerpt ze kommen en vazen die veel dynamiek uitstralen. Daarnaast maakt ze ook keramische sculpturen in witte en zwarte klei. Hierbij schuwt ze het experiment niet, en verbind de klei met allerlei andere materialen zoals metaal, glas en drijfhout. De oppervlaktes van deze stukken worden gedeeltelijk beschilderd met engobes, oxides en glazuren en dan gebrand op 1100°C.

Ann Blommaart         Edelsmid

Sinds 2000 is Ann bezig met edelsmeden. Na een experimentele periode is ze in 2003 de opleiding begonnen Goudsmeden aan de vakschool in Schoonhoven, waar zij in 2007 haar diploma behaalde. De sieraden en opdrachten maakt ze veelal van goud, zilver en of met edelstenen met draagbaarheid als uitgangspunt. Ze laat zich inspireren door vormen en voorwerpen uit de natuur. Ze werkt veel in opdracht en het contact met de klant is heel belangrijk. Het verdiepen in een idee, uitwisselen van gedachten en het werken naar een goed resultaat geeft haar veel voldoening. Sinds 2011 is ze lid van het Nederlands Gilde van Goudsmeden.

Openingstijden Galerie 21

zaterdag- en zondagmiddag van

13.30 uur tot 17.30 uur.

Terborgseweg 21 (hoek Den Dam)

7084 AD Breedenbroek

www.galerie-21.nl

Meer berichten