Ondernemer van de week: Autoservice Huls. (foto: Roel Kleinpenning)
Ondernemer van de week: Autoservice Huls. (foto: Roel Kleinpenning) (Foto: )
Ondernemer van de week

Autoservice Huls, vertrouwd dichtbij

door Corry Florijn

Breedenbroek - Op 10 november houdt Autoservice Huls aan de Terborgseweg 44 in Breedenbroek open huis vanwege hun 5-jarige jubileum. "Nu is het tijd om het te vieren," aldus eigenaren Freddy en Maureen Huls. "We zijn blij met het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. En iedereen die eens een kijkje wil nemen in ons bedrijf nodigen we van harte uit op ons feestje in de garage."

Die uitnodiging is tekenend voor de sfeer in het bedrijf. Laagdrempelig, sociaal en met een open balie: de klant kan altijd binnenlopen en heeft direct contact met de medewerkers. Freddy: "De Achterhoekse gemoedelijkheid en klantvriendelijkheid hoeft niet genoemd te worden. Dat is vanzelfsprekend. Wij willen meedenken en overleggen met onze klanten. De grootste fout die je kunt maken is een aanname."

Monteur

Het Huls-team bestaat uit volleerde eerste monteurs/APK Keurmeesters. Hans wist al heel jong dat hij monteur wilde worden. Het zit in de genen want ook zijn zoon is monteur. Hans doet het liefst de mechanische klussen, het echte sleutelwerk. "En die open keuken hier is mooi. De klanten kennen ons bij de voornaam." Arno en Joshua zijn vooral te spreken over de afwisseling in werkzaamheden – "Elke dag sta je voor verrassingen" - en het goede contact met de klanten. Stijn is nog in opleiding, het is zijn eerste stageplek. Hij waardeert de uitdagingen: "Ze zetten me hier aan het werk en vragen me eerst wat ik er zelf van vindt."

Freddy: "Er is een krapte op de markt wat goede monteurs betreft. Onze kennis dragen wij graag over aan de jeugd, we zijn erkend leerbedrijf SBB. Hans is leermeester met meer dan 40 jaar ervaring. We maken tijd voor onze stagiaires en geven ze alle aspecten van het vak mee. Ook leerlingen met een week snuffelstage zijn hier welkom. Je kunt dan zelf zien of het wat voor je is."

Open huis

10 november van 10.00 tot 13.00 uur: kijk vrijblijvend rond, maak een ritje in een echte rally-auto, bewonder een Opel Blitz-bus en gepimpte caravan, stel uw technische vragen aan de monteurs, waan je Max Verstappen in de Playseat, laat de kinderen hun tekentalent uitleven op een auto of zelf een band vervangen, en geniet van een hapje, drankje en de ongedwongen sfeer.

Ondernemer van de week:

Autoservice Huls

Terborgseweg 44 Breedenbroek 

0315-651741, www.autoservicehuls.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden