Sieraden
Sieraden (Foto: Trudie ten Dolle)

Expositie in Galerie 21

Breedenbroek - In Galerie 21 word je gastvrij ontvangen en kun je ontspannen genieten van kunst en een praatje maken met de kunstenaars.

Suzan Hijink                         Illustratie

Suzan is opgegroeid in Bredevoort en volgt de opleiding Illustratie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. In haar werk laat ze verschillende technieken en materialen in elkaar overvloeien. Hiermee stelt ze vragen en vertelt ze verhalen, die veelal gaan over de huidige samenleving. Een samenleving waarin individualisme heerst en waarin ontwikkelingen razendsnel gaan. Ze combineert het werken in opdracht met het maken van vrij werk. Ze maakt illustraties en animaties voor Dagblad Trouw. Haar vrije werk is erg divers in uitvoering maar de thema’s individualisme en de snel ontwikkelende samenleving zijn een vaste leidraad.

Jet Heusinkveld                 Beelden

In de beelden van Jet zijn lichaamstaal en emotie een belangrijk aspect. Een belangrijke inspiratiebron is de mens en zijn relaties, en dieren in de natuur met name vogels in hun natuurlijke houding. Een moment vastleggen dat haar raakt, waardoor er een beeld ontstaat dat een glimlach en warm gevoel oproept. Een beeld dat herinneringen of een bijzondere gebeurtenis voor altijd vereeuwigd. Jet maakt vrij werk en werkt in opdracht. Daarnaast geeft ze workshops.

Trudie ten Dolle                 Sieraden

Het edelsmeden is begonnen als hobby maar is inmiddels een fulltime baan geworden. In januari 2013 is zij afgestudeerd aan de Academie voor Edelsmeden Ben van Helden in Zeist. In hetzelfde jaar is ze ook gestart met een eigen atelier. Ze heeft ervaring opgedaan met allerlei soorten materialen en technieken. Het is voor Trudie belangrijk om de klant bij het proces te betrekken en het verhaal in het sieraad te verwerken. Zo krijgt het sieraad betekenis en kan het een bepaalde herinnering oproepen.

Openingstijden Galerie 21

zaterdag- en zondagmiddag van

13.30 uur tot 17.00 uur.

Terborgseweg 21 (hoek Den Dam)

7084 AD Breedenbroek (nabij Dinxperlo)

www.galerie-21.nl

Meer berichten