Feest met veel springkussens in het centrum van Ulft.
Feest met veel springkussens in het centrum van Ulft. (Foto: PR)

Springen en Shoppen tijdens het Centrumfeest Ulft

Op zondag 9 september van 12.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom tijdens het Centrumfeest in Ulft.

ulft - Naast de kramen van ondernemers uit Ulft en omgeving zijn er ook weer diverse verenigingen die mee zullen doen tijdens het Centrumfeest. Het is een mooie gelegenheid om als vereniging te laten zien wat je te bieden hebt en de inwoners te binden. Potentiële leden enthousiasmeren voor een groot publiek kan hier perfect. Ook zal het hobbyistenplein weer aanwezig zijn op het plein voor Mecking Sport.
Mede de reden voor Volleybal Vereniging Blok om op het verzoek van de organisatie in te gaan om een Beachvolleybal toernooi op te zetten op het Kennedyplein. Dit jaar zal dat voornamelijk nog bestaan uit demonstraties, waarbij de opzet is dit te laten uitgroeien naar een jaarlijks toernooi.
Wat dit jaar zal opvallen zijn het aantal diverse springkussens door het centrum heen. Het Kidspret Springkussen festival zal deelnemen aan het Centrumfeest waarbij er een route voor de kids uit is gezet. Een stormbaan, klimkussens, glijbanen, sportkussens, een springkussen met beweging en nog veel maar maken onderdeel uit van het parcours.
Het is koopzondag en zullen de meeste winkels open zijn. Parkeren is gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden