Stichting GEKKOO houdt een kamp in Breedenbroek. (Foto: Eigen foto)
Stichting GEKKOO houdt een kamp in Breedenbroek. (Foto: Eigen foto) (Foto: )

Kamp bij GEKKO in Breedenbroek

Stichting GEKKOO is een initiatief van theatermaker Pieter van Dijk. Hij geeft, samen met andere docenten, theater-, film-, dans- en schrijflessen aan kinderen en jongeren in Silvolde en Gaanderen. GEKKOO biedt hen een podium om op te schitteren. Van maandag 20 tot en met donderdag 23 augustus is er weer een zomerkamp in Breedenbroek.

SILVOLDE - Dit zomerkamp is een kamp waarin jongeren vanaf 13 jaar diverse workshops volgen op het gebied van theater, film, dans en schrijven.

Stichting GEKKOO wil kinderen meer vertrouwen, openheid, stevigheid en spelplezier geven. De organisatie wil de deelnemers in aanraking brengen met allerlei manieren om zich te uiten door te werken vanuit respect, vertrouwen en eigenheid. In de workshops van het zomerkamp wordt een omgeving aangeboden waarin elk kind de kans geven in vrijheid te creëren en te groeien.

Breedenbroek

De stichting heeft een groot gebouw en een terrein tot de beschikking van het scoutingebouw Saksenheerd in Breedenbroek.
Elke dag wordt gestart met het opwarmen van het lichaam, ook wordt er zo mogelijk in de buitenlucht gewerkt.
Slapen doen de deelnemers in meegebrachte tenten.
Met technische oefeningen, improvisaties, luisteren en reageren op muziek, kijken naar beelden en naar elkaar, samen creëren, instuderen en durven presenteren wordt de cursus inhoud gegeven .
Maar natuurlijk vooral ook: spelen, jezelf uiten en plezier hebben met elkaar! Er wordt afgesloten met korte presentaties, dan wordt het werk aan het publiek getoond.

Kosten

Via de website kunnen belangstellenden zich voor het kamp aanmelden. Het kamp voor jeugd vanaf 13 jaar kost 200 euro (voor 4 dagen en 3 nachten), leden krijgen 10% korting. Ga voor meer informatie over het kamp naar: http://www.gekkoo.nl/zomerkamp-kids-2018/

Meer berichten