Foto: Hans van Oosterhoudt

SBOIJ Helpdesk

VARSSEVELD - In april heeft Senioren Bond Oude IJsselstreek (SBOIJ) onder de naam Internetcafé een bijeenkomst georganiseerd waar mensen met diverse digitale vragen en probleempjes terecht konden.
De ervaring is zodanig dat besloten is voortaan op de tweede woensdagmiddag van de maand een dergelijke bijeenkomst te organiseren. Omdat de naam de inhoud niet dekte, is besloten deze bijeenkomst voortaan de "SBOIJ Helpdesk" te noemen.
Woensdagmiddag 8 augustus wordt van 14.00 tot 16.00 uur de Helpdesk gehouden. Onder het genot van een kopje koffie of thee allerlei digitale vragen en problemen met elkaar behandelen; elkaar helpen bij het oplossen en ervaringen met anderen uitwisselen. Zo nodig wordt voor de oplossing door verwezen naar de leverancier van apparatuur.
Mensen die aan de computercursussen hebben deelgenomen kunnen zo hun opgedane kennis bijhouden en uitbreiden. De SBOIJ Helpdesk wordt gehouden in de Agora van het Borchuus in Varsseveld. Een ieder is welkom. Belangstellenden kunnen hun laptop, tablet of iPad meenemen. De inloop is vrij en iedere bezoeker wordt een kopje koffie of thee aangeboden. Voor meer informatie kunt u bellen met 0315-242282 of 06-38967875

Meer berichten