Abseilen vanaf de Fakkel.
Abseilen vanaf de Fakkel. (Foto: PR)

Abseilen van De Fakkel op Achterhoek Spektakeltoer

Ulft - Op het DRU Industriepark in Ulft wordt op zondag 5 augustus van 12.00 tot 22.00 uur weer de Achterhoek Spektakel Toer gehouden. Het is de dertiende editie en die belooft, gezien het gevarieerde programma met ruim dertig voorstellingen, tentoonstellingen en workshops, weer een feestelijke en ongedwongen happening vol verrassingen te worden, ook als het weer onverhoopt dit keer eens niet mee zou werken, aldus de organisatie van Achterhoek Spektakeltoer 
 
Traditioneel kan er die dag worden Abgeseilt van de Fakkel, de ruim 36 meter hoge fabrieksschoorsteen op het DRU Industriepark.  Magic Outdoor Sports organiseert i.s.m. stichting Monument voor de Arbeider een unieke kans om het DRU Industriepark - en verre omgeving - eens van boven af te bekijken. Veilig klimmen naar ruim 36m. hoogte en daarna abseilen vanaf de Fakkel, de fabrieksschoorsteen op het DRU Industriepark is een experience die je eens beleefd moet hebben. 
 
Vanaf 12:00 uur tot s' avonds laat kan jong en oud onder deskundige begeleiding van de stoere mannen en vrouwen van Magic Outdoor Sports de Fakkel aan de buitenzijde via de klimijzers bestijgen en daarna abseilen. In de laatste editie van Achterhoek Spektakel Toer was de jongste deelnemer 9 jaar en de oudste 81! 
 
De professionals van Magic Outdoor Sports beoordelen vooraf of zij u geschikt achten om deel te nemen. Elke deelnemer neemt deel voor eigen risico. Tarief deelname voor volwassenen en kinderen (tot 16 jaar onder begeleiding van een volwassene) is €20. Elke deelnemer krijgt na afloop een speciale oorkonde met actiefoto thuisgestuurd. U kunt zich aanmelden aan de voet van de Fakkel en wordt op volgorde van aanmelding ingeroosterd in het klimschema. 

Meer berichten