Vakantie openingstijden de Bibliotheek Achterhoekse Poort

Terborg - Vanaf maandag 16 juli tot en met zondag 26 augustus gelden bij alle vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort aangepaste openingstijden.
U kunt 6 dagen per week bij een van onze vestigingen terecht. Een flyer met de openingstijden van alle vestigingen ligt voor u klaar in de Bibliotheek.

Mediatheek Isala verhuist naar de Bibliotheek Terborg

De mediatheek van het Almende College, locatie Isala, verhuist in augustus naar de Bibliotheek Terborg. Dit biedt kansen voor het Almende College en de Bibliotheek om meer samen te gaan werken en de mogelijkheden te verkennen om samen op te trekken in de strijd tegen de ‘ontlezing’. Voor de leerlingen is er nu, dicht bij school, een grote collectie beschikbaar. Om de Bibliotheek Terborg hiervoor in te richten is de Bibliotheek Gendringen gesloten van maandag 30 juli tot en met maandag 6 augustus en is de Bibliotheek Terborg van vrijdag 3 augustus tot en met 26 augustus gesloten. Vanaf maandag 27 augustus gelden voor alle vestigingen de reguliere openingstijden.

Gedurende de vakantieperiode kunt u zes dagen per week in één van onze vestigingen terecht, u kunt 24 uur per dag e-books lenen. En natuurlijk is er de VakantieBieb, de app is gratis te downloaden, ook voor niet leden. Meer informatie www.achterhoeksepoort.nl.

Meer berichten