De Bibliotheek op de Zwarte Cross

Lichtenvoorde - Ook dit jaar staat de Bibliotheek op de Zwarte Cross. Als Tante Rikies voorleesteam lezen wij onze stembanden rauw.

Neem je biebpas mee!
Als je je biebpas aan ons kunt laten zien in de voorleestent van het Blagenparadijs, kun je bij ons een tasje ophalen. Altijd handig om een rugzakje te hebben op het heerlijkste festival van Nederland!

Tante Rikie op bezoek
Op zondagmiddag, aan het eind van de middag, komt Tante Rikie op bezoek in het Blagenparadijs. We gaan dan alle ingeleverde kleurplaten als een cadeautje aan onze grote roerganger geven. Kunnen we haar fijn verrassen!

Meet & Greet met Dolfje Weerwolfje
Op zaterdagmiddag en zondagmiddag (13.30 uur en 16.00 uur) is Dolfje Weerwolfje op bezoek in het Blagenparadijs. Kom deze coole weerwolfjongen een hand geven en ga met hem op de foto.

Nog meer voorleesgasten?
Heel misschien mogen we nog meer leuke voorleesgasten ontvangen in het Blagenparadijs. Hou de aankondigingsborden bij onze tent in de gaten. Waarschijnlijk komt in ieder geval festivaldirecteur Gijs Jolink voorlezen, een grote leesambassadeur.

Maak de tekening af!
Dit jaar iets nieuws.... Hieronder kun je een bladzijde van het Vakantiedoeboek van de Zwarte Cross downloaden. Verbind de cijfers d.m.v. lijnen en kleur het resultaat mooi in. Breng je tekening mee naar de voorleestent en dan hebben we voor je een kleine verrassing (zo lang de voorraad strekt). Veel teken- en kleurplezier gewenst!

PS.... deze actie is niet voor alle grote bezoekers van de Zwarte Cross. Natuurlijk mag jij ook tekenen en kleuren, maar hang 'm dan maar mooi boven je bed ;-).

Download hier de tekening:
https://www.oostachterhoek.nl/…/lijntjes-verbinden-en-dat-w…

Hoe het vorig jaar was in de voorleestent? Kijk hier voor een indruk.
https://www.youtube.com/watch?v=2z1gl6OzOHs

Meer berichten