Olde kermis in Ulft groot succes

Ulft - Hoe komt ’t dat het zo’n groot succes is? We vragen ’t aan Leo Arentz voorzitter van de olde kermis organisatie. Dat is eigenlijk heel simpel. De jeugd gaat eerder naar de Pol, naar Hubertus en de Eendracht. De wat ouderen willen een eigen gezellige kermisavond. Geen gezeik met muntjes en zo. Eén vast bedrag voor de hele avond.

Je kunt er niet zomaar naar toe. Hoe zit dat? Ook weer simpel. Je moet uitgenodigd worden door iemand van de organisatie. Je moet dus een bekende van de organisatie zijn. En uiteraard zijn we blij met de vele sponsoren. Zij maken het mogelijk dat we deze olde kermis kunnen organiseren.

Jullie hebben elk jaar een succesvol thema. Hoe zit dat. Nou zegt Leo, meestal hebben we een jaar van tevoren een thema bedacht. De olde kermis van dit jaar, de negende heeft als thema “Loveboat”. Jaren geleden was dat een succesvolle tv-serie wat zich op een cruiseschip afspeelde. Wij hebben onze eigen captain Jan Stubing en onze eigen barkeeper. Ons terrein, wat we ’t veld noemen staat helemaal in ’t teken van de Loveboat.

Hebben jullie ook muziek? Uiteraard! TrioXL en dj Huntinkpop zorgen voor aangepast muziekje. Ook dit jaar kan er weer gedanst worden op een prachtige discovloer. En we zijn dit jaar weer uitverkocht. Op ’t veld kunnen we maximaal 500 passagiers met tickets to Paradise kwijt. Nou Leo, maak er een gezellige avond van. Oké klasse. Meer info is te vinden op onze website oldekermis.nl

Meer berichten