Beleef de idylle van een zomeravond op het water

Ulft - Op een warme zomeravond, als de zon al langzaam naar de horizon toe zakt, vertrekt de Iesselganger voor een sfeervolle vaart over de Oude IJssel.

Het biedt u een prachtig uitzicht op de oevers en de bebouwing van Ulft. En daar waar bij een normale rondvaart u alleen de verhalen van onze gids te horen krijgt worden deze nu gecombineerd met sfeervolle liederen in onze streektaal, die verzorgd worden door streekzanger Ben Lukassen. Onderweg geniet u van deze idyllische sfeer en een hapje en drankje dat door onze gastvrouwen geserveerd wordt.

De midzomertochten vinden plaats op zaterdag 23 juni(volgeboekt) en 30 juni (nog beperkt aantal kaarten)>afvaart 20.00 uur >steiger DRU Cultuurfabriek

Reserveren is verplicht>Volwassen €15,00 en Kinderen tot 12 jaar € 12,00

De vaartocht voor Kasteel Wisch vertrekt op 30 juni om 9.30 uur vanaf DRU Ulft. Na een korte vaartocht naar Terborg gevolgd door een wandeling ,wordt u rondgeleid door de kasteeltuinen. Deze tuinen zijn op deze tocht exclusief toegankelijk voor u als passagier. Onder deskundige gids vertelt u alles over de interessante historie en andere wetenswaardigheden van dit prachtige kasteel.

Reserveren is verplicht>Volwassen € 15,00 en Kinderen tot 12 jaar € 12,00 Inclusief koffie/thee en een oerbroodje.

Via www.ijsselvaart.nl of www.vvvoude-ijsselstreek.nl

Meer berichten