Loterij voor Oude IJsselstreek Muziekevenement 65+

Ulft - Op zaterdag 16 Juni wordt bij de Jumbo en Albert Heijn in Ulft een loterij gehouden om geld in te zamelen voor het Oude IJsselstreek Muziekevenement 65+.  Van 10.00 tot 15.00 uur staat voor de deur van Jumbo èn Albert Heijn een kraam. Voor € 1,- zijn hier loten te koop waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. Voor de muzikale ondersteuning zijn de Diatonias uit Terborg van de partij . Tijdens het muziekevenement op zondagmiddag 1 juli zullen de prijzen bekend worden gemaakt. De trekking wordt op deze middag gedaan door een van de artiesten.

De opbrengst van de verloting wordt gebruikt om 65 plussers uit de gemeente Oude IJsselstreek een gezellige, muzikale middag te bezorgen. Dat zal gebeuren op zondag 2 juli in de feesttent op het Zwarte Plein in Ulft. Onder meer zullen optreden de Iesellander Muzikanten, Die Zillerertaler uit Oostenrijk, "t Bendje, Dave van de Schuur, en als uitsmijter de Belgische zangeres Dana Winner.

Kaartjes zijn oa te verkrijgen bij Jumbo en AH in Ulft en Plus Peperkamp in Silvolde, ze kosten € 10,00 per stuk. U krijgt hiervoor een kop koffie met krentewegge en een consumptie met versnapering. Voor kwetsbare ouderen bestaat de optie om opgehaald en thuisgebracht te worden. U kunt ook het aanmeldingsformulier invullen op www.oij65plus.nl
 

Meer berichten