Wat zeven jaar geleden begon in de DRU is uitgegroeid tot een bekend event voor 65 jaar en ouderFoto: Freek Miggelbrink
Wat zeven jaar geleden begon in de DRU is uitgegroeid tot een bekend event voor 65 jaar en ouderFoto: Freek Miggelbrink (Foto: Freek Miggelbrink)

Feestvreugde voor 65-plus

Voor de zevende keer wordt in de gemeente Oude IJsselstreek het muziekevenement voor 65-plussers gehouden. Zondagmiddag 1 juli vanaf 11.00 begint het festijn in de feesttent op het Zwarte Plein in Ulft.

Ulft - Wat zeven jaar geleden begon in de DRU is inmiddels uitgegroeid tot een bekend event voor 65 jaar en ouder. Wegens de grote successen van de voorgaande jaren wil de organisatie er ook dit jaar weer een geweldig evenement van maken.

De organisatie heeft ook dit jaar weer hoofdsponsoren gevonden, Peters Interieur, Hendriksen Timmerfabriek, Terborgse wijncentrale, Jumbo Ulft en Azora. De artiesten zijn de Iesellander Muzikanten, Over de Rooie, 't Bendje, Dave van de Schuur, Die Zillertaler en Dana Winner.

Het programma is van 12.00 tot 17.00 uur. In de pauze is er een loterij.

Kaarten zijn voor 10 euro te koop bij Jumbo Ulft, Albert Heijn, Plus Peperkamp in Silvolde en Azora 'Debbeshoek' in Ulft. Info via 06-20137799 of www.oij65plus.nl.

Meer berichten