Spannende momenten tijdens de tennisdemonstratie.
Spannende momenten tijdens de tennisdemonstratie.

LTC de IJsselweide vierde jubileum

Algemeen

GENDRINGEN - In juni vierde tennisvereniging de IJsselweide in Gendringen haar 50-jarig bestaan. Dit mooie sportjubileum werd gevierd in een bomvol clubhuis en natuurlijk ook met een sportieve tennis demonstratie.

Voorzitter Jos Brom keek terug op die 50 jaar, zette enkele leden die vanaf de eerste dag lid van de vereniging zijn, in het zonnetje en bedankte het bestuur en de vele vrijwilligers voor alle tijd en energie die zij voor de tennisvereniging inzetten. Ron van de Klashorst praatte het programma aan elkaar, ondersteund door een film, waarin onder andere burgemeester Otwin van Dijk de jubilerende tennisvereniging toesprak. KNLTB bestuurder Eric Kouters was naar Gendringen gekomen om de felicitaties van de tennisbond over te brengen en sprak zijn trots uit over verenigingen die al zo lang actief zijn in de sport. Wethouder sport van de gemeente Oude IJsselstreek, Bert Kuster feliciteerde de tennissers met hun jubileum en overhandigde een cheque van €100,00. De dag kon natuurlijk niet voorbij gaan zonder te tennissen. De broers Arjan en Bart Pastoors gaven met Jan Willem Hakfoort en Odin Wenting een leuke tennisdemonstratie waar het publiek van heeft genoten. De dag werd afgesloten met een lekkere BBQ, muzikaal begeleid door Jan Wensink. De vereniging kijkt terug op een geslaagd jubileumfeest.

 KNLTB bestuurder Kouters overhandigt een plaquette aan voorzitter Jos Brom van de IJsselweide. foto Tine te Brummelstroet.
 Wethouder Bert Kuster overhandigt een cheque een voorzitter Jos Brom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant